Технологија за значку

Хидраулични - то се назива и хидрауличне; Дизајн цртеже, моделе са флексибилни калуп притиснуо о формирању металних материјала се углавном користи да би беспрекоран занати; као што је злато, чисто сребро и сл.

Тешко емајл - нам древни традиционални процес андqуот; цлоисоннеандqуот; Дизајн цртежи, модели први умре Лупајмо начин притисла бакра и других материјала, за попуњавање депресиван областима са високим температурама глеђи прах печени и полирани до полирање Марку производа више опција за приказивање сјајне глатке текстуре.

Офсет - ако те имати комплекс паттернинг прелива ефекат на производ и имати пропорционално резолуцију од овај приступ је једина опција, одаберите материјалне бронзану медаљу, нерђајући челик, тин или алуминијум; као што је штампање површине плус Боннy (транспарентно пластике) за најбољи површинске заштите, производ можете да постигнете резултате штампања.

Ерозија + Бојанка - ерозија решење дизајне са ерозије у бронзи, нерђајући челик, алуминијум тањир, метал печаћење линије више суптилан приступ, може да се искаже профињенији шаре, боје и шаре су доступни у разним фарбу на представу.

Ливење - дизајн, модели од челичне калупе од цинк легура умри кастинг, и онда полирање површински каросерију, боја и боја, тродимензионални површина се може урадити 2Д производ ефекат.

Екран штампање - учиниће верзију образац са специјално мастило на екрану одштампан директно у бронзи, нерђајући челик или алуминијум, таква мастила може бити киселина слано, тако да се ови производи могу бити платинасте у различитим бојама.

Печаћење + Бојанка - дизајн цртежи, модели први умре печаћење начин притисла бакра, Лимена материјал, а онда печење материјал перформансе обрасца разним бојама, металне производе истицање линије и издубљено место Слојевити фарбе.

Меке емајл - имитација андqуот; цлоисоннеандqуот; технологија, дизајн цртежи, модели први умре печаћење начин притисла бакра и других материјала, за попуњавање депресиван областима и онда да је одговарајућа температура печења креме и путем полирање сервирањем процесе, производе изложиће сличне истина глеђи текстуру.

Печаћење - дизајн цртежа, модела умрети Лупајмо начин притиснуо на бакру, тин и других материјала калуповање, углавном користи се изразити вица Слојевити шаре и онда кроз полирање, галванизацију, метални квалитета производа ће бити представљен